Welcome to my Blog

The daily Post

Read my blog

Napoca Westies Flashmob, 2015 Cluj-Napoca

5 septembrie 2015…ziua în care am pus Clujul pe harta internaţională a comunităţii de west coast swing!

La ora 18:00 ne-am adunat în curtea de onoare a mall-ului din cartierul Gheorgheni, curioşi dacă vom reuşi să stârnim la rândul nostru curiozitate. Cu tricouri personalizate  ”ascunse” pe sub hăinuţe şi jersee, aşteptăm cele 3 bătai muzicale de început ale flash-mobului. Aveam emoţii… ”- deci ce vine după tuck? – trecere prin stânga” …
În faţa mall-ului zarvă mare, la fel şi pe terasele de la etajele superioare. Începe muzica şi două cupluri se desprind de grupurile de prieteni cu care stăteau la poveşti şi încep să danseze. Unul câte unul, cuplurile de dans intră pe muzică la momente bine stabilite. Toata lumea e veselă, iar spectatorii ne acompaniaza cu urale şi tropote. Chiar si după ce muzica s-a terminat, se aud voci din public ”mai vreeem!”. 
Fericiţi că am făcut treabă bună, că nu am încurcat (foarte tare) paşii de dans şi că astfel nu am irosit orele de repetiții, ne-am pupat ne-am felicitat şi am plecat cu sufletul plin de bucurie către o pizza şi o bere bine-meritate. 
 
Cam aşa a fost la flashmob-ul organizat de Napoca Dance Westies în Cluj-Napoca. Coregrafia de anul acesta a fost lansată la Open-ul Francez ” French Open” de către Olivier și Virginie Massart pe piesa Want to want me a lui Jason Derulo şi a fost dansată la unison în multe din orașele lumii. Dacă la Flashmob-ul de anul trecut au dansat peste 3000 de participanți din 23 de țări și 78 de orașe diferite, anul acesta se pare că numărul celor implicați  este mult mai mare iar numărătoarea continuă! de îndată ce am început să dansăm soarele ne-a zâmbit iar ploaia s-a oprit!
 
Vă invit să ne cunoașteți pe noi, cei de la Napoca Dance Westies și să vizualizați înregistrări video de la evenimentele anterioare pe pagina de Facebook/WCSClujNapoca sau pe canalul oficial de Youtube/Napoca Westies ale școlii noastre de dans.
Bineînțeles cel mai mult ne dorim să ne cunoaștem la cursuri!

Vă aștept… să dansăm!

A doua şansă

Am avut şansa de-a lungul anilor să lucrez cu oameni deosebiţi, printre care se numără şi persoanele cu handicap. Satisfacţiile profesionale sunt cu atât mai mari cu cât persoanele cu care lucrezi îşi depăşesc limitele, te antrenează să te cunoşti mai bine, să devii şi mai bun atât din punct de vedere profesional cât şi spiritual.
În decursul timpului am participat la diverse emisuni de radio şi televiziune, în cadrul cărora am fost intervievată despre stiluriile de dans pe care le predau,despre activităţile pe care le propun şi despre evenimentele la care particip.
În cadrul emisiunii „A Doua Şansă”, realizată de către domnul Mihai Tataru la Radio Renaşterea, am avut ocazia să vorbesc despre cursurile de dans destinate persoanelor cu nevoi speciale. Mihai a fost o gazdă deosebită, un profesionist care si-a pregătit foarte bine emisunea. Pentru cei care nu aţi reuşit să ascultaţi această emisiune la momentul difuzării, am atasat mai jos înregistrarea emisiuniiAştep cu interes următoarea emisiune cu Mihai.